Humenčan obvinený z obchodovania s marihuanou, Sused napadol suseda pre peniaze. Zlodej ukradol 105 ton štrku.

22.06.2013 Celý región

Humenčan obvinený z obchodovania s marihuanou:
Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obvinil včera humenský vyšetrovateľ 24 ročného muža z Humenného.
Obvinený Humenčan mal od jesene 2012 až doposiaľ prechovávať a následne predávať, resp. sprostredkovávať predaj marihuany a to hlavne v Humennom. Počas stredajšieho popoludnia policajti zadržali obvineného, ktorý vydal jedno igelitové vrecúško s obsahom neznámej sušiny zelenej farby. Po vznesení obvinenia bol mladý Humenčan umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby.

Sused napadol suseda pre peniaze:
Humenský vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin lúpeže a prečin porušovania domovej slobody 59 ročnému mužovi z obce Kolbasov, okr. Snina.
Obvinený muž prišiel v stredu (19.6.2013) v popoludňajších hodinách k jednému z domov v Kolbasove, vošiel na dvor, následne do domu, kde od 53 ročného muža žiadal, aby mu vrátil peniaze. Po odpovedi, že vrátia keď budú mať ho obvinený udrel päsťou do tváre v dôsledku čoho spadol na zem. Na zemi ho začal kopať do rôznych časti tela so slovami, že musí vrátiť peniaze a vulgárne mu nadával. Po opakovaných výzvach majiteľky domu aby prestal a odišiel preč s napádaním po chvíli prestal a odišiel bez peňazí preč. Napadnutý muž utrpel zranenia s dobou liečenia 3 – 4 týždne. Polícia obvineného ešte v ten deň zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných úkonov a vznesenia obvinenia bol prepustený a stíhaný bude na slobode.

Zlodej ukradol 105 ton štrku:
Policajti z Hanušoviec n/Topľou vyšetrujú v týchto dňoch krádež niekoľko ton štrku.
Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol z voľného priestranstva pri rieke Topľa v katastrálnom území obce Bystré, v časti zv. Viduma, okr. Vranov n/T cca 105 ton štrku. 59 ročnému mužovi z obce Remeniny tak vznikla škoda 708.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región